DE ORCHIDEEËN HOEVE LUTTELGEEST

Ochideeën Hoeve het leukste uitje van Flevoland 2019

De Orchideeën Hoeve

Ontdek, beleef, geniet, lach en bewonder in de Orchideeën Hoeve! Wandel over avontuurlijke junglepaden met watervallen, loopbruggen en rotspartijen. Geniet van de verscheidenheid van de orchideeënfamilie en leer alles over tropische schoonheden als de paradijsvogelbloem, de passiebloem of de hertshoorn. Ontdek de tropische vogels, ondeugende aapjes, mysterieuze reptielen en prachtige koikarpers. Zie duizenden kleurrijke vlinders rondfladderen in de Vlinder Vallei en laat u vermaken door tientallen clowneske papegaaitjes in de Lorituin. De Orchideeën Hoeve is geheel overdekt, rolstoeltoegankelijk en zeven dagen per week geopend. Parkeren is gratis en ook voor (klein)kinderen is er genoeg te beleven!

Ervaar verre werelddelen heel dichtbij!

25.000 m2 tropenflora en fauna onder één dak
Ooit wel eens een wereldreis gemaakt? Bezoek de grootste tropische tuinen van Europa en reis van werelddeel naar werelddeel in de Orchideeën Hoeve. Ontdek een wereld vol natuurlijke kleuren en geuren uit Midden-Amerika, Australië en Azië. Geheel overdekt, rolstoeltoegankelijk en kindvriendelijk.

De wondere wereld van vlinders, Lori’s en orchideeën

Duizenden soorten wilde en zeldzame orchideeën, tropische vogels, kleurrijke Lori’s, reptielen en koikarpers zijn op natuurlijke wijze samengebracht in de Maleisische, Orchideeën- en Lorituin. In de Vlinder Vallei, Europa’s grootste vlindertuin, vliegen meer dan tweeduizend vlinders.

Nieuw: Lorituin

Ontdek in de Lorituin een wereld met meer dan tachtig kleurrijke Lori’s van de Blauwe Bergen en voer de papegaaitjes zelf met een voederbakje nectar. De Lori zal voorzichtig op uw arm landen en zich tegoed doen aan de heerlijke nectar. Voor alle leeftijden een unieke ervaring!

Voor alle leeftijden

De Orchideeën Hoeve is een cocktail van genieten, tropische natuur en cultuur, flowershoppen en lekker eten en drinken in het serre-restaurant. Kinderen kunnen meedoen aan een spannende speurtocht en lekker ravotten in het speelparadijs; een waterrijke binnenspeelplaats met hagedissen en schildpadden.

Alle tuinen zijn geheel overdekt en rolstoeltoegankelijk.
Honden zijn, mits aangelijnd, welkom in de Orchideeën Hoeve!

Openingstijden

Maandag t/m zondag: 09:30 tot 18:00 uur.
Feestdagen: 09:30 tot 18:00 uur.

www.orchideeenhoeve.nl

Share This