?>

DE ORCHIDEEËN HOEVE LUTTELGEEST

Een werelds dagje uit.

Kleurrijk junglepark voor alle leeftijden.

In het vliegtuig voor een verwonderende jungle-expeditie? Helemaal niet nodig!
Onder het grote dak van indoorpark de Orchideeën Hoeve verschuilt zich een imposante junglewereld die wacht om door jou ontdekt te worden.

Maak je op voor een meeslepende reis door talloze themawerelden en ervaar het mooiste uit de tropen binnen handbereik. Dwaal tussen flamingo’s en vlinders, voer de vrolijke papegaaitjes en roetsj samen met de loslopende aapjes door het regenwoud. Maar pas op! Voor je het weet beland je midden in de rimboe en brengt alleen de gammele touwbrug, een spannende grot of een geheim junglepad je bij een nieuw avontuur.

Begint jou avonturiersmaag te rommelen? Kies dan voor een Jungle-to-Go of strijk neer in de ‘zwevende’  bloementuin voor een sprookjesachtige lunch. De opgedane energie komt daarna goed van pas om nog even lekker te spelen in de waterrijke speeltuin en te shoppen in het jungledorp. Een nieuwe shopomgeving die jouw vakantiedag helemaal compleet maakt!

Goed om te weten! De Ochideeën Hoeve is geheel overdekt, rolstoeltoegankelijk en het hele jaar geopend. Parkeren is bij de Orchideeën Hoeve gratis.
Honden zijn, mits aangelijnd, welkom in de Orchideeën Hoeve!

Openingstijden

Maandag t/m zondag: 09:30 tot 18:00 uur.
Feestdagen: 09:30 tot 18:00 uur.

Kijk voor alle dagelijkse activiteiten op:  www.orchideeenhoeve.nl

Share This