VAKANTIEHUIS HUREN IN LEMMER FRIESLAND

Marinapark Tacozijl is een kleinschalig park in Friesland dat u alle gelegenheid biedt om te genieten van een heerlijke vakantie aan het water.
Al onze vakantiewoningen en chalets hebben hun eigen unieke inrichting en zijn zeer comfortabel. U kunt bovendien gerust uw eigen boot meenemen en leuke uitjes over de Friese Meren maken.
Al onze vakantiewoningen en een groot deel van de chalets heeft een eigen aanlegsteiger met een directe vaarverbinding naar de Friese Meren. Geen eigen boot en toch graag een sloep, tour- of visboot voor uw woning! Huur er 1 voor een week, of dag via ons.

Heeft u plannen om op vakantie te gaan en wilt u graag meer informatie ontvangen of boeken.

Neem telefonisch contact op voor de mogelijkheden.

U bent van harte welkom. Dit is toegestaan, mits wij aan de volgende voorwaarden van de aangescherpte maatregelen van de Rijksoverheid en Veiligheidsregio Fryslân voldoen. Voor de meest actuele informatie over maatregelen omtrent het Corona virus in Friesland kijkt u op https://www.veiligheidsregiofryslan.nl/intern/coronavirus-vrf/

Het vakantieplezier moet op een verantwoorde wijze kunnen gebeuren. Alle vakantiewoningen, chalets en motorkruisers beschikken over een eigen sanitair. Het chemisch toilet en verzorgingsplaats voor campers bevindt zich aan de buitenkant van het toiletgebouw, deze is alleen bestemd voor onze eigen seizoen gasten en passanten.

Gezondheid van onze gasten en medewerkers staat voorop. Wij zullen deze maatregelen van het RIVM dan ook strikt handhaven. Bij het niet naleven van deze regels, zult u per direct vanuit bevoegd gezag gevraagd worden om ons bedrijf te verlaten.

Share This