Vakantiechalet type M 71D

Rond om het Chalet ligt een tuin met een fantastisch panoramisch zicht over het water en het kleine zandstrandje.

De Tacozijl chalet is een comfortabele en gezellig ingerichte vakantiechalet voor 4 personen. De chalet heeft een moderne woonkamer met schuifpui naar de tuin en een volledig ingerichte badkamer en keuken.

De chalet staat vlakbij het water, om uw vakantie aan het water compleet te maken kunt u uw eigen boot meenemen of via onze botenverhuur een sloep, tour- of visboot huren voor een week, een weekend of gewoon een dagje. De uitstekende isolatie en centrale verwarming maken de chalet ook bij uitstek geschikt voor een vakantie in het voor- en naseizoen.

Huisdieren zijn in deze woning niet toegestaan.

Snel en eenvoudig online reserveren of via 0031 514 562003 Mail: info@tacozijl.nl

Regel hier ook direct uw Recron Annuleringsverzekering

Vakantiechalet 80m2 Type D

De luxe chalets van het type Aqua Chalet Deluxe 90m2 in Marinapark Tacozijl. De luxe chalets zijn ruim opgezet en bieden optimaal comfort. De chalets type Aqua Chalet Deluxe 90m2 liggen ten westen van Watersportcentrum Tacozijl.

Er worden 12 Aqua Chalets Deluxe gebouwd. Alle luxe chalets liggen aan open vaarwater. Aqua Chalet Deluxe heeft een ligplaats over de volle breedte van het chalet, grenzend aan de tuin.

Rust, luxe en een weids uitzicht over het water
Aqua Chalet Deluxe biedt u veel ruimte en daardoor ongekende mogelijkheden wat betreft inrichting en uitvoering van het luxe chalet. Een logeervertrek of een met daglicht gevulde erker? Een extra ruimte in uw luxe chalet? Het is allemaal mogelijk! Maat Chalets in Sliedrecht kan u helpen met de inrichting en uitvoering van uw chalet.

Bekijk hier de plattegrond van Marinapark Tacozijl

Overtuig uzelf
Overtuig uzelf van de fraaie ligging en uitstekend gebouwde, luxe chalets en recreatiewoningen. Belt u met Watersportcentrum Tacozijl voor een afspraak tel. 0514-562003 of mailen met info@tacozijl.com.

Andere recreatiewoningen:
Luxe vakantiewoningen type A
Vakantiewoning type B
Recreatiewoning type C