Vakantiehuis aan het water type A

Alles gelijksvloers. Het vakantiehuis type A wordt gebouwd op kavels van verschillende grootte. De kavels, inclusief water, varieren van 329m2 tot 410m2. Luxe vakantiehuis type A bestaat uit een woonlaag met een bruto vloeroppervlakte van 90.6 m2.

Deze luxe vakantiewoning heeft een entree, woonkamer met open keuken, gang toilet en badkamer, twee slaapkamers en een berging. In totaal zijn er 9  van de 15 vakantiewoningen van het type A gebouwd. Wie droomt er niet van een tweede woning in een aantrekkelijke waterrijke omgeving. De nog vrije kavels bestemd voor het luxe vakantiehuis type A zijn de nrs. 26-28-31-47-48 en 49.

Graag een afspraak?
U kunt bellen met:
Dhr. A. Schokker (06-53916626) of Dhr. S. Neve ( 06-10328366).

Vakantiehuis aan het water type B

Vakantiewoning type B is de ideale investering voor een tweede huis. Wanneer u op zoek bent naar een tweede huis en u wilt een tweede huis kopen in Friesland, dan is vakantiewoning type B van Marinapark Tacozijl misschien wel de tweede woning voor u. Ruime keuze in kavels. Recreatiewoning B wordt gebouwd op kavels van verschillende grootte. De kavels inclusief water variëren van 404 m2 tot 520 m2. Vakantiewoning type B ligt in het Marinapark Tacozijl in Friesland. Deze vakantiewoning heeft een bijzondere indeling. Vakantiewoning type B ligt ten westen van Watersport Tacozijl. Er komen 13 vakantiewoningen van het type B. Al deze vakantiewoningen liggen aan open vaarwater en hebben een hardhouten steiger over de volledige lengte van het kavel. De vakantiewoning is inclusief vier meerpalen.

Unieke indeling
Vakantiewoning type B heeft een bijzondere indeling. De vakantiewoning heeft twee bouwlagen. De woonkamer met open keuken is op de eerste verdieping. De recreatiewoning heeft een ruim overdekt terras met schitterend uitzicht over het water. Het terras is maar liefst 14,9 m2. De begane grond van recreatiewoning B bestaat uit een entree, keuken, hal, toilet, badkamer en drie slaapkamers. Ook heeft het vakantiehuis beneden een inpandige berging van 6,2 m2. De totale bruto vloeroppervlakte van recreatiewoning Type B is 131,5 m2. De ideale tweede woning
Zoals al gezegd is dit type vakantiewoning een unieke woning en een uitstekende tweede woning. Uw (eventueel) tweede huis ligt aan open water in Friesland en heeft een ruime kavel. Mocht u na het lezen van bovenstaande informatie geïnteresseerd zijn in het kopen van dit type vakantiewoning, dan kunt u contact opnemen met Tacozijl. Natuurlijk heeft Marinapark Tacozijl ook nog andere typen vakantiewoningen die u misschien (meer) aanspreken als tweede huis. Neem daarom ook eens een kijkje bij Luxe vakantiewoning type A of recreatiewoning type C.

Andere recreatiewoningen en (eventueel) tweede huis:
* Luxe vakantiewoning type A
* Recreatiewoning type C
* Luxe chalet (Aqua Chalet Deluxe)

Vakantiehuis aan het water Type C

Vakantiehuisje type C ligt in het Marinapark. Deze recreatiewoning is bijzonder ruim opgezet. Recreatiewoning type C ligt ten Westen van Watersportcentrum Tacozijl.

Er zijn nog 3 kavels vrij waar een vakantiehuis type C op gebouwd mag worden. Alle recreatiewoningen liggen aan open vaarwater en hebben een hardhouten steiger over de volledige lengte van het kavel. De recreatiewoning is inclusief vier meerpalen.

Ruimte voor eigen invulling
Recreatiewoning C heeft twee bouwlagen. De begane grond van het vakantiehuis bestaat uit een entree, woonkamer, keuken, toilet, gang en berging.

Vanuit de woonkamer gaat u met een trap naar beneden naar de 2 slaapkamers. Ook is er een trap vanuit de woonkamer naar een extra verdieping. Daar is ruimte voor de badkamer, 1 slaapkamer en een nog vrij in te vullen ruimte.

Recreatiewoning C heeft een totale bruto vloeroppervlakte van 101.7 m2.

Ruime keuze in kavels
U kunt voor recreatiewoning Type C kiezen uit kavels van verschillende grootte. De kavels inclusief water variëren van 415  m2 tot 425 m2.

Andere recreatiewoningen:
* Luxe vakantiewoning type A
* Vakantiewoning type B
* Luxe chalet (Aqua Chalet deluxe)

Vakantiechalet type M 71D

Rond om het Chalet ligt een tuin met een fantastisch panoramisch zicht over het water en het kleine zandstrandje.

De Tacozijl chalet is een comfortabele en gezellig ingerichte vakantiechalet voor 4 personen. De chalet heeft een moderne woonkamer met schuifpui naar de tuin en een volledig ingerichte badkamer en keuken.

De chalet staat vlakbij het water, om uw vakantie aan het water compleet te maken kunt u uw eigen boot meenemen of via onze botenverhuur een sloep, tour- of visboot huren voor een week, een weekend of gewoon een dagje. De uitstekende isolatie en centrale verwarming maken de chalet ook bij uitstek geschikt voor een vakantie in het voor- en naseizoen.

Huisdieren zijn in deze woning niet toegestaan.

Snel en eenvoudig online reserveren of via 0031 514 562003 Mail: info@tacozijl.nl

Regel hier ook direct uw Recron Annuleringsverzekering

Vakantiechalet 80m2 Type D

De luxe chalets van het type Aqua Chalet Deluxe 90m2 in Marinapark Tacozijl. De luxe chalets zijn ruim opgezet en bieden optimaal comfort. De chalets type Aqua Chalet Deluxe 90m2 liggen ten westen van Watersportcentrum Tacozijl.

Er worden 12 Aqua Chalets Deluxe gebouwd. Alle luxe chalets liggen aan open vaarwater. Aqua Chalet Deluxe heeft een ligplaats over de volle breedte van het chalet, grenzend aan de tuin.

Rust, luxe en een weids uitzicht over het water
Aqua Chalet Deluxe biedt u veel ruimte en daardoor ongekende mogelijkheden wat betreft inrichting en uitvoering van het luxe chalet. Een logeervertrek of een met daglicht gevulde erker? Een extra ruimte in uw luxe chalet? Het is allemaal mogelijk! Maat Chalets in Sliedrecht kan u helpen met de inrichting en uitvoering van uw chalet.

Bekijk hier de plattegrond van Marinapark Tacozijl

Overtuig uzelf
Overtuig uzelf van de fraaie ligging en uitstekend gebouwde, luxe chalets en recreatiewoningen. Belt u met Watersportcentrum Tacozijl voor een afspraak tel. 0514-562003 of mailen met info@tacozijl.com.

Andere recreatiewoningen:
Luxe vakantiewoningen type A
Vakantiewoning type B
Recreatiewoning type C