Vakantiehuis aan het water type B

Vakantiehuis aan het water Type B

Vakantiehuis type B 1e verd

Vakantiehuis type B bgg

Vakantiewoning type B is de ideale investering voor een tweede huis. Wanneer u op zoek bent naar een tweede huis in Friesland, dan is vakantiewoning type B van Marinapark Tacozijl misschien wel de juiste keuze voor u. Deze vakantiewoning wordt gebouwd op kavels van verschillende grootte. De kavels inclusief water variëren van 404 m2 tot 520 m2. Vakantiewoning type B ligt in het Marinapark Tacozijl in Friesland en heeft een bijzondere indeling. Alle vakantiewoning liggen ten westen van Watersport Tacozijl. Er worden 13 vakantiewoningen van het type B gebouwd. Alle vakantiewoningen liggen aan open vaarwater en hebben een hardhouten steiger over de volledige lengte van het kavel met vier aanmeerpalen.

Unieke indeling, Vakantiewoning type B heeft een bijzondere indeling. De vakantiewoning heeft drie verdiepingen. De woonkamer met open keuken is op de eerste verdieping. De recreatiewoning heeft een ruim overdekt terras met schitterend uitzicht over het water. Het terras is maar liefst 14,9 m2. De begane grond bestaat uit een entree, keuken, hal, toilet, badkamer en in de souterrain zijn drie slaapkamers gesitueerd. Ook heeft het vakantiehuis op de begane grond een inpandige berging van 6,2 m2. De totale bruto vloeroppervlakte van deze recreatiewoning is 131,5 m2.

De ideale tweede woning.  Zoals al gezegd is dit type vakantiewoning een unieke woning en een uitstekende tweede woning. Uw (eventueel) tweede huis ligt aan open water in Friesland en heeft een ruime kavel.
Mocht u na het lezen van bovenstaande informatie geïnteresseerd zijn in het kopen van dit type vakantiewoning, dan kunt u contact opnemen met Tacozijl.
Natuurlijk heeft Marinapark Tacozijl ook nog andere typen vakantiewoningen die u misschien (meer) aanspreken als tweede huis.

Neem daarom ook eens een kijkje bij vakantiewoning type A  en type C.

Nog beschikbare kavels voor Type B zijn Nr. 46 en 30.

Andere recreatiewoningen en (eventueel) tweede huis:
* Luxe vakantiewoning type A
* Recreatiewoning type C
* Luxe chalet (Aqua Chalet Deluxe)

Vakantiehuis aan het water Type C

Vakantiehuisje type C ligt in het Marinapark. Deze recreatiewoning is bijzonder ruim opgezet. Recreatiewoning type C ligt ten Westen van Watersportcentrum Tacozijl.

Er zijn nog 1 kavel vrij waar een vakantiehuis type C op gebouwd is. Alle recreatiewoningen liggen aan open vaarwater en hebben een hardhouten steiger over de volledige lengte van het kavel. De recreatiewoning is inclusief vier meerpalen.

Ruimte voor eigen invulling
Recreatiewoning C heeft twee bouwlagen. De begane grond van het vakantiehuis bestaat uit een entree, woonkamer, keuken, toilet, gang en berging.

Vanuit de woonkamer gaat u met een trap naar beneden naar de 2 slaapkamers. Ook is er een trap vanuit de woonkamer naar een extra verdieping. Daar is ruimte voor de badkamer, 1 slaapkamer en een nog vrij in te vullen ruimte.

Recreatiewoning C heeft een totale bruto vloeroppervlakte van 101.7 m2.

Ruime keuze in kavels
U kunt voor recreatiewoning Type C kiezen uit kavels van verschillende grootte. De kavels inclusief water variëren van 415  m2 tot 425 m2.

Andere recreatiewoningen:
* Luxe vakantiewoning type A
* Vakantiewoning type B
* Luxe chalet (Aqua Chalet deluxe)