Nieuwe Vakantiechalet 39m2 met houten terras over de volle breedte. verkocht

Dit vakantiechalet heeft een grote huurkavel. Ligplaats voor uw boot is in overleg in onze Jachthaven.
Al in het vroege voorjaar (februari) kunt u hier op het terras genieten van de eerste zonnestralen. De chalet heeft een recreatieve woonbestemming.

Indeling;

Begane grond, Entree, toegang naar Ruime living met kunststof schuifpui. De gehele begane grondvloer is uitgevoerd met fraaie PVC vloer in fraaie kleurstelling. Ruime eet/zithoek met keuken inclusief inbouwapparatuur, waaronder vaatwasser, koel/vriescombinatie, oven/magnetron, gaskookplaat met afzuigkap. Dit type Chalet heeft 2 slaapkamers, badkamer met wastafel, toilet en douchecabine. Alle ruimtes voorzien van centrale verwarming en aangesloten op aardgas. Dit vakantiechalet is gebouwd door MAATCHALETS uit Sliedrecht.

Bijzonderheden;

Prachtig houten terras over de volle breedte.
Inclusief stoffering en inventaris en meubels.
Aardgas aansluiting.
Aanvaarding per direct.

Kenmerken:

Bouwjaar 2016
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2
Woonoppervlakte 39 m²
Chalet 39 m2 Nr.21ncxl

VERKOCHT

Overtuig uzelf van de fraaie ligging en uitstekend gebouwde luxe chalet. Alle chalets die te koop zijn liggen op een unieke locatie. Er is een directe open vaarverbinding naar de Friese meren en het IJsselmeer.
Lemmer is een levendig watersportdorp en de poort van de Friese meren en het IJsselmeer. Er zijn prachtige vaarroutes naar alle richtingen, stadjes en dorpen, waaronder; Sloten, Heeg, Sneek, Stavoren. Lemmer is een geliefd dorp om in te recreëren en heeft een prachtig en veilig zandstrand aan het IJsselmeer . Er zijn diverse jachthavens, restaurants, voldoende winkels en sportactiviteiten. Daarnaast zijn er prachtige wandel-, en fietsroutes. Lemmer is goed bereikbaar vanaf de randstad A6.

Mocht u vragen hebben of een bezichtiging neem dan gerust contact op met Mevr. A. Schokker tel. 0031(0)514-562003