?>

COVID-19

Sanitair gebouw
Ons sanitair gebouw is geopend.
Horeca
Het restaurant is geopend. Zie voor de juiste openingstijden op De Eerste Aanleg. 

WIJ ZIJN GEWOON GEOPEND!

U bent van harte welkom. Dit is toegestaan, mits wij aan de volgende voorwaarden van de aangescherpte maatregelen van de Rijksoverheid en Veiligheidsregio Fryslân voldoen. Voor de meest actuele informatie over maatregelen omtrent het Corona virus in Friesland kijkt u op https://www.veiligheidsregiofryslan.nl/intern/coronavirus-vrf/

Het vakantieplezier moet op een verantwoorde wijze kunnen gebeuren. Alle vakantiewoningen, chalets en motorkruisers beschikken over een eigen sanitair. Het chemisch toilet en verzorgingsplaats voor campers bevindt zich aan de buitenkant van het toiletgebouw, deze is alleen bestemd voor onze eigen seizoen gasten en passanten.

Gezondheid van onze gasten en medewerkers staat voorop. Wij zullen deze maatregelen van het RIVM dan ook strikt handhaven. Bij het niet naleven van deze regels, zult u per direct vanuit bevoegd gezag gevraagd worden om ons bedrijf te verlaten.

WIJ ZIJN GEWOON GEOPEND!

Wij verwachten van een ieder dat die zich houdt aan de RIVM richtlijnen. Iedereen neemt zijn verantwoordelijkheid, zodat we samen verdere verspreiding tegengaan. De belangrijkste;
Bij milde klachten zoals verkoudheid, keelpijn, niezen, koorts blijft iedereen uit het gezin thuis!

  • Overal houden we 1,5 m afstand!
  • Samenscholing is niet toegestaan!
  • We beperken onze sociale contacten!
  • Denk aan uw eigen hygiëne én dat van anderen!

MAATREGELEN WATERSPORTCENTRUM TACOZIJL

Receptie / Havenkantoor / Watersportwinkel / Tankstation

Het havenkantoor is geopend van maandag t/m vrijdag tijdens kantooruren.
Het tankstation is geopend, maar uitsluitend op zelfbediening. Meld u via de intercom.
Alle communicatie gaat bij voorkeur via mail of telefoon.
Wij hanteren een deur-beleid, kom met 1 persoon tegelijk.
Wij houden 1,5 mtr. afstand van elkaar en schudden geen handen.
Betaal uitsluitend met pin.

Verhuur accommodaties /bootverhuur / sloepen & dagboten
U bent van harte welkom! Alleen als u met uw eigen partner of gezin uit één huishouden komt. Wij houden 1,5m. afstand van elkaar en schudden geen handen. Betaal uitsluitend met pin.
Camper en caravan plaatsen
Deze toeristische plaatsen zijn geopend, u bent welkom als u met uw eigen partner of gezin uit een huishouden komt.
En als u eigen sanitaire voorzieningen in de camper/caravan heeft.
Annuleren
Belangrijk om te weten: op dit moment is het coronavirus geen geldige reden tot kosteloos annuleren. Daarnaast valt het ook niet onder de annuleringsverzekering. Kosten van een annulering worden volgens de Recron en Hiswa voorwaarden berekend.
voorwaarden vakantieverblijven – voorwaarden toeristisch verblijf
Eigen vakantiehuizen/chalets/stacaravans
Heeft u een eigen vakantiehuis, chalet of stacaravan, dan kunt u gewoon komen. Alleen als u met uw eigen partner of gezin uit één huishouden komt.
U heeft eigen sanitaire voorzieningen en kunt daarvan gebruik maken.
Dagbezoek/visite
Wij vragen u in deze uitzonderlijke situatie om geen gasten, visite of derden uit te nodigen in uw eigen accommodatie.
Denk aan groepsvorming, samenkomsten en de 1.5 meter regel.
Recreatief gebruik van voorzieningen door anderen
Zie hierboven. Wij laten op dit moment geen derden toe op ons bedrijf.
Jachthaven en winterberging
Havengasten blijven welkom mits gebruik kan worden gemaakt van eigen sanitaire voorzieningen aan boord. Alleen als u met uw eigen partner of gezin uit één huishouden komt. We verzoeken iedereen wel rekening te houden met de maatregelen, houdt ook 1,5 m afstand op de steigers! Daar is het extra noodzakelijk om anderen de ruimte te geven.
Gasten die de steiger willen verlaten hebben voorrang. De tegenligger keert om naar een punt waar 1.5 meter afstand in acht genomen kan worden. Samenscholing is niet toegestaan!
Terrein
Wij vragen u op alle delen van ons gehele terrein 1,5 meter afstand tot anderen te houden. De air trampoline is toegankelijk voor kinderen tot 12 jaar, maar wees verstandig. Als het te druk wordt, zoek dan een ander plekje om met uw kinderen te spelen. Houdt 1,5 meter afstand. Als blijkt dat dit niet werkt, dan sluiten wij de air trampoline. Denk aan uw eigen hygiëne én dat van anderen, geen samenscholing toegestaan, minimaal sociaal contact.
Handhaving
Maatregelen kunnen door de Rijksoverheid tussentijds worden aangepast. De veiligheid van u en van ons personeel staan centraal bij onze voorschriften.

Wij hopen op uw begrip. Blijf gezond en pas goed op elkaar.

Share This